Hållbart

 • Känns det som du springer snabbare och snabbare samtidigt som du hinner med mindre och mindre?
 • Längtar du efter en långsiktig hållbar lösning där både ditt yrkesliv och privatliv får plats?
 • Är du redo att göra förändringar i ditt befintliga yrkesliv så att det fylls på med mer meningsfullhet, engagemang och glädje?

Då passar det här programmet dig!

Hållbart är ett program som varvas med mentorskap och coaching. I programmet kommer du få undersöka och lära dig mer om hur du skapar ett långsiktigt hållbart yrkesliv där du tar hand om både dig själv, din familj och vänner och ditt arbete.

Hållbart passar speciellt bra för dig som just nu har upplevelsen av att befinna dig i ett ekorrhjul som bara snurrar snabbare och snabbare. Egentligen tycker du ju att ditt jobb är roligt och du brukar vara en glad och engagerad person, men senaste tiden har det förändrats. Ekvationen med kraven från jobbet, familjelivet, andra åtaganden i livet och inte minst tid till dig själv går inte ihop. Du behöver stöd i att komma på banan igen.

Hållbart passar också mycket väl för dig som tidigare varit sjukskriven och varit tillbaka en tid på arbetet men som inte ännu fått rätsida på ett långsiktigt hållbart sätt att arbeta. Du har en hel del verkyg för att bättre ta hand om din mentala och fysiska hälsa, men du får det inte riktigt att funka. Antagligen går du med funderingar kring hur det skulle vara att jobba på ett annat sätt, men har helt enkelt inte hunnit ta reda på vad det egentligen innebär för dig konkret och hur och var du kan applicera det.

Under programmet kommer du att få fördjupad förståelse för dina värderingar, önskade känslolägen, styrkor och genuina önskemål och drömmar för ditt yrkesliv. Du kommer att få utforska på djupet vad som egentligen skapar meningsfullhet och glädje för dig i ditt yrkesliv. Utifrån den förståelsen så coachas du till att sätta mål som är i samklang med det. Du kommer också att skapa en inspirerande och engagerande handlingsplan som tar dig mot dina mål. Under hela processen ligger det fokus på att du skapar långsiktigt hållbara rutiner som bidrar till att du mår bra både när du arbetar och är hemma.  Som din coach finns jag med som stöd i dina första steg på vägen. 

Vad ingår?

 •  10 timmars mentorskap med coaching uppdelat på 6-8 möte
 • AKUT-coaching, dvs kortare telefonmöten vid behov
 •  Mejluppföljningar mellan mötena
 • Skräddarsydda hemuppgifter
 • Övningar och verktyg för stresshantering
 • Inspirationsmaterial i form av lästips, videor, artiklar etc
 •  Omfattande personlighetstest, Gallup Strenghtfinder test, alla 34 styrkorna
 • Möjlighet till förlängning av coachingen till samma förmånliga timpris som erbjuds i programmet

Vill du diskutera vidare kring om Hållbart är något för dig?

Kontakta mig så berättar jag gärna mer. Varmt välkommen!

Kontakta mig för mer information eller intresseanmälan

6 + 14 =