När jag började på coaching hos dig var jag förvirrad och mådde dåligt i min yrkesroll men kunde inte sortera tankar och ta beslut. Jag var handlingsförlamad och hade kört fast i mitt tankemönster.

Du hjälpte mig att bryta mönstret och fick mig att aktivt söka fakta och utvärdera situationer mer analytiskt och realistiskt. Din närvaro hjälpte mig att tag i obekväma teman och agera. Jag började tro på mig själv igen och följa min magkänsla, och baserat på detta mår jag nu bra, tror på framtiden och lever i nuet. Du var ett ovärderligt stöd i den processen.

Anna, 42

Projektledare

För mig var det väldigt värdefullt att få ett helikopterperspektiv på mitt liv. Att verkligen få stanna upp och tänka på hur jag hade hamnat i den ganska glädjetomma sits jag befann mig i då, men framför allt få hjälp att kontemplera över en väg därifrån.

Du är en väckarklocka som sporrar till förändring, som ställer de där jobbiga frågorna som man helst vill gömma sig från, men som man tvunget måste ställa sig själv om man vill bort från inkörda hjulspår som man inte mår bra av. Visualiseringsverktygen och hjulet jag fick rita över delar av mitt liv betydde också mycket. Det gav svart på vitt svaren som var välbehövliga.

Jag uppskattade att det handlade om att hitta min egna kraft till förändring, till något bättre. Jag fick en fin balans mellan att identifiera styrka och hitta lugn.

Josefin, 32 år

Marknadsanalytiker

Jag har haft mycket nytta av tiden då du coachade mig och jag brukar ofta nämna det för min omgivning. Det som var extra bra var att du fick fram det underliggande problemet och gav mig verktyg för hur jag kunde ta tag i det. Du lyssnade på ett aktivt sätt och fick mig att tänka annorlunda, något som har hjälpt mig i både min yrkesroll och i privatlivet.

Caroline, 34 år

Gruppchef och ledningsgruppsrepresentant

Jag har förändrat mitt sätt att se på hur jag kan förhålla mig till andra människor i jobbsituationer. Nu tar jag mig tid till reflektion på arbetstid och fokuserar på det positiva och det som jag innerst inne tycker är viktigt.

Du har hjälpt mig med bra avslappningsövningar och genom att ställa konkreta frågor som hjälpt mig att förstå problemen och hur jag kan förhålla mig till dem och lösa dem. Råden och verktygen jag har fått har hjälpt mig i flera svåra situationer och fått mig att göra förändringar som också påverkat min familj positivt.

Sara, 36 

Säljare